mandag 9. november 2009

SNART ADVENT

Jeg må innrømme at jeg er en av de som helt bevisst ikke har reservert meg mot reklame i posten. Med det resultat at det dumper ned en god del reklame av ymse slag i postkassa vår. Det meste av det går direkte til resirkulering men innemellom dukker det opp en og annen "godbit" som må studeres litt nøyere. I dag dukket det opp en slik godbit nemelig en brosjyre fra Backe i Grensen. For de som ikke kjenner til den butikken så er det en butikk a la Christiania Glassmagasin. Og brosjyren inneholdt endel ting og tang som man kan ønske seg til jul. Blandt annnet denne adventsstaken fra Georg Jensen.
Den finnes både i stål, som jeg foretrekker, og i gull. Jeg har siklet på denne  i noen år nå men har syntes at den har vært litt for dyr. Men iogmed at den er en jule-artikkel har jeg tenkt at den ville komme på salg etter jul og at jeg da skulle slå til, men den gang ei. Den er vel såpass populær at den ikke trengs å legges ut for salg. Spørs om jeg ikke må bite i det sure eplet og "pay up". Det er jo snart advent.

Her er en annen adventstake i en litt annen stil som var avbildet i brosjyren.
Den er fra Rosendahl og er i deres Karen Blixen serie. Vistnok ny av året.

Hva slags adventstake har du?

4 kommentarer:

Lisa Cecilie sa...

Den øverste er kjempefin - løp og kjøp :O) gøy og unne seg noe lekkert selv også, i tillegg kan du kose deg med den i mange i år :) gleder meg til å lete frem julepynten jeg nå!

Jeg bruker som regel å ordne kubbelys på ett avlangt fat, med forskjellig pynt rundt! :) vi får se hva det blir til i år :)

ha en super kommende uke!

klem fra Lisa

charm design sa...

Georg Jensen staken var jo bare kjempe fin,synes du skal unne deg den.Tror du fortjener den vakre advents staken......
Jeg har bare store kubbelys med nr på som står på skåler dekket av mose,synes det er enkelt og dekorativt.

UNDRING sa...

Jeg ønsker også reklame i posten, er jo litt avslappende å sitte å bla litt... Lysestaken fra Georg Jensen er helt fantastisk nydelig.

GundaM sa...

Flotte begge to! Selv har jeg en safe Ikea stake fra 80-tallet pluss noen jeg lager selv og setter innimellom ;)

Ha ei fin uke videre!

Related Posts with Thumbnails