lørdag 21. november 2009

LØRDAGSKOS

I dag kom endelig solen tilbake. Minstemann tittet ut av vinduet og utbrøt med stor forundring i stemmen "men det er jo sol - da er det jo varmt". Så litt forklaring måtte til for at han  skulle skjønne at parkdressen allikevel måtte på når han skulle ut.
Årets siste Interiør magasinet er nå i salg så jeg plukket det med meg på vei hjem fra jobb i går.  Det koste jeg meg med til lunsj i dag sammen med en god kopp kaffe latte og vafler. Bladet er ennå ikke ferdig lest så det blir vel mere titting i det i kveld tenker jeg.


Jeg er ikke noen stordrikker av svart kaffe  men kaffe latte og cappuccino synes jeg er deilig.  Og da er det veldig greit å ha en Nespresso kaffemaskin. Da kan man være sin egen kaffe-bar.


Og nystekte vafler er alltid en slager. Jeg passet på å "fore" guttene før jeg selv spiste så jeg kunne få sitte litt i ro og fred med kaffen og bladet mitt. Vel iallefall så mye fred en kan få når to gutter i 5-6 års alderen skal leke Pirates of the Carribean og trenger hjelp til å ta på parykker og kostymer.

Vel, nå skal jeg snart i gang med en pizza deig. Hva skal dere kose dere med i kveld?

3 kommentarer:

Lindas hus sa...

Hørtes ut som en deilig lørdag og helt perfekt for min del! Her skal vi kose oss med taco og skal vi danse! Godt med slaffenlife dager som dette! Kos dere. Klem

jordbærpiken sa...

Heisann! Så koselig at du la igjen en hilsen på bloggen min! :) De vaflene så kjempegode ut. Syns du Interiørmagasinet var bra? Lurer på om jeg skal kjøpe det.

Ha en god kveld!

Miss Mette sa...

Hei
Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg, :o)
Ser ut som en perfekt søndag hjemme hos deg, nylaget
vafler er en hit her i huset også :o) det beste mannen
min vet om!!! Ellers er det stille og rolig, med blogging
og tv titting og litt rester fra i går, taco-pizza… nam nam…
Ønsker deg en fortsatt fin kveld.
Klem fra Mette

Related Posts with Thumbnails