lørdag 7. november 2009

LØRDAG KVELD

Tilbake fra loddsalget. Det gikk jo strykende tross svineinfluensa-tid. Ingen som var redde for å få med seg litt virus på kakene. Så det er nok mange som koser seg med en ekstra kake i kveld. Selv sitter jeg og gomler litt klementiner eller er det mandariner.


Nå har jeg jo hørt at det er klementiner vi importerer til Norge og til forskjell fra mandarinen som er full av steiner skal klementinen være steinløs.
Men så fant jeg altså en liten men irriterende stein i min klementin og da måtte jeg selvsagt finne ut av hva det var jeg spiste. Og  via vår gode venn google fant jeg følgende: "

"Det finnes også klementiner med steiner, dette kommer av at frukttreet da har vokst nær et sitrontre, og har blitt bestøvet av det".

Så min lille klementin er altså blitt bestøvet av et sitrontre. Kjekt å vite. Må innrømme at lukten av klementin setter meg litt i julestemning - men bare litt altså :) Så for å vende litt tilbake til høst-følelsen setter jeg inn en flott høstbilde fra Vakre hjem & Interiør.
I morgen er det både farsdag og cup-finale. En strålende kombinasjon for mange fedre tenker jeg.  Her i huset skal pappaen feires med litt kake så da blir det kakebaking i morgen.  Ostekake er planen. Hvilke planer har dere for farsdagen?

Ha en strålende søndag og farsdag.
5 kommentarer:

Prinsesse Elin sa...

Hei og god morgen.
Takk for en koselig kommentar på bloggen min tidligere i uka.

Jeg kjenner at det er ikke så kjekt å ha det så travelt for jeg rekker liksom ikke innom alle dere som jeg ønsker å besøke.
Håper det bedrer seg etter løe helgen å at jeg da igjen har tid til bloggene deres og ikke bare min egen.
Ha en herlig søndag. Klem fra Elin:)

Miss Mette sa...

Hei :o)
Nydelig inspirasjonsbilde du viser, og elsker klementiner, men har ikke kjøpt noen ennå (hihi..) for jeg får som du sier julestemning... Her blir det stille og rolig, vi har ingen barn ennå... men en liten kake til min kjære samboer blir det ... og en telefon til fedrene våres :o) Ønsker deg en riktig fin dag. Klem fra Mette

Ingrid sa...

Hei!
Innom for å ønske deg en god søndag og farsdag! :o)

Minmill sa...

Så flott og vakkert høst inspirasjons bilde. Høsten er veldig på hell her hos oss, og tidligere denne uken sluddet det. Grøss og gru! Nå er det bare innekos foran peisen på denne farsdagen. Hvis jeg finner en klementin med sten i, skal jeg huske på at den er blitt bestøvet av et sitrontre. Har ikke smakt de små oransje enda, men det blir ikke lenge til. Ha en flott søndagskveld....

LYKKEBO sa...

Klementiner hører julen til;)
Flott at loddalget gikk bra!
Vakkert bilde..

God kveld:)

Related Posts with Thumbnails